АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]
Сладкарските изделия - луксът на трапезата
16:05 | 15.10.2025 |
716
Българският потребител е изключителен ценител и традиционалист на сладкарските изделия, а за всеки празник се приготвят десерти от нашите майстори с много труд и внимание.
В Банско и Разлог приготвят чеканè
18:05 | 19.01.2018 |
11209
Чеканèто се прави през есента от местния сорт цвекло с червеникаво-розова кора и ефектна вътрешност от редуващи се бели и яркорозови слоеве.
Топ 5 луксозни ястия на борда
18:05 | 25.04.2016 |
1165
Самолетните компании се надпреварват какво и как да предложат повече на своите пасажери, така че да се чувстват добре, въпреки сумата, която ще трябва да платят. Foodpanda подбира 5 от най-луксозните ястия, които може да опитате на борда на самолет.
11 пролетни рецепти на кулинари-блогъри
18:01 | 25.04.2018 |
2414
Сред най-предпочитаните зеленчуци за пролетното меню на българските блогъри са царевица, грах, броколи, различни пролетни миксове, цвекло и червен боб. Ястията варират от супи през пролетна солена торта до нестандартна „рецепта“ за боядисване на Великденските яйца.
Най-добрите ресторанти
13:02 | 07.12.2021 |
2076
Burrata Italiana е новият италиански ресторант, открит от създателите на Happy Bar & Grill. Менюто предлага най-доброто от италианската кухня, както и модерна европейска класика.
Най-поръчваното ястие за доставка е шкембе чорба
12:54 | 09.12.2023 |
1567
Предпочитани в голяма степен остават американската и италианската кухни, а най-популярните ястия са били бургерите, сандвичите (дюнери и гироси) и пицата. София, Пловдив и Варна са трите водещи града с най-голям брой доставки чрез приложението, съобщават от компанията.
Българско вино за сезона
12:44 | 07.04.2010 |
3642
Пет приза „Златен ритон” бяха връчени тази година на изложението „Винария” 2010.
Храните от Япония и радиацията?
16:50 | 23.03.2011 |
1164
Световната здравна организация обяви, че ситуацията в Япония е сериозна, след като бе установено, че радиация се съдържа и в някои храни.
Винтова капачка или коркова тапа
15:10 | 15.12.2011 |
1029
Нагласите на потребителите са се променили значително в ново изследване.
Пет въпроса & отговора за хляба
13:10 | 25.05.2016 |
1612
От 23 до 29 май във всички френски региони ще се проведе празник на хляба. На фокус тази година са ежедневните видове хляб, тероара, регионалните особености при приготвянето на хляб, исторически и нови оригинални рецепти.







