АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]
Сладкарските изделия - луксът на трапезата
16:05 | 15.10.2025 |
1242
Българският потребител е изключителен ценител и традиционалист на сладкарските изделия, а за всеки празник се приготвят десерти от нашите майстори с много труд и внимание.
В Банско и Разлог приготвят чеканè
18:05 | 19.01.2018 |
11323
Чеканèто се прави през есента от местния сорт цвекло с червеникаво-розова кора и ефектна вътрешност от редуващи се бели и яркорозови слоеве.
Тайните на октопода
13:00 | 28.06.2011 |
1264
Специално за EconomyNews.bg сп. Меню представи техниката на обработка на октопода, за да бъде по-крехък и вкусен.
Тайните на колбасите
17:00 | 07.11.2011 |
748
Никой не се наема да опише всички колбаси по света – смята се, че само в Германия има над 1200 вида.
Тайните на Амароне
13:30 | 16.11.2011 |
590
Андреа Дал Чин е сред гостуващите лектори по време на DiVino.Taste.
Защо бирата е антиоксидант?
08:00 | 31.05.2013 |
810
Най-новите изследвания за пивото бяха представени на Националната конференция по хранене и диететика.
Сезонът на дините и пъпешите
18:00 | 22.07.2014 |
1241
Динените семки се отличават с голямо количество мазнини и протеини и освен за извличане на масло се използват в кулинарията от много африкански и азиатски народи.
Тайните на кашкавала
16:30 | 02.12.2014 |
925
Не можем без кашкавал. Така както не можем без кисело мляко и сирене. Това са трите продукта, които описват пред света типичното млечно лице на България.
Обявиха най-добрите розета
06:30 | 13.06.2016 |
4117
Провелият се на 3 юни в Казанлък Национален конкурс за розе Златен киликс събра 61 проби. Организаторите му вече обявиха носителите на трофея и медалите от виненя конкурс, който беше част от програмата на шестото издание на Roze Wine Expo 2016.
7 храни срещу стрес
15:02 | 19.12.2016 |
1356
Киселото мляко и твърдите сирена са щит срещу високото напрежение. В тези продукти се съдържа повече витамин В. Известно е, че недостигът на този витамин намалява устойчивостта на стрес.







