EUR 1.9558
USD 1.7957
CHF 2.0346
GBP 2.2899
CNY 2.4953
you tube
mobile version

За нас

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

За нас

 EconomyNews.bg е web медия, която дава точна и бърза информация за икономиката и финансите в България.

EconomyNews.bg представя и глобалните тенденции, за да съдейства на българския бизнес да получи пълна картина за стопанските процеси в Европа и света.

EconomyNews.bg е първата българска web медия, която представя своите теми чрез интерактивна визия.

EconomyNews.bg е частна медия, която не е обвързана с политически и бизнес интереси. Тя се издава от „Економи нюз.бг ” ООД.

Награди

2012 декември: EconomyNews.bg спечели престижна награда в конкурса "Време за промяна в ЕС", организиран за първи път от Информационното бюро на Европейския парламент в София. Текстът „Съвременните слуги на ЕС” с автор Ива Стойкова беше класиран на второ място в категорията „Медии” в конкуренция с 20 авторски материали на печатни и онлайн издания, радио и телевизия от цялата страна. За публикацията на EconomyNews.bg журито отбелязва иновативния подход към тематиката на конкурса, жанровото разнообразие на допълнителните материали и интерактивността на материала.

 

Уважаеми читатели!

EconomyNews.bg има нужда от вашата подкрепа.

Както сте забелязали, изданието ни наистина е независимо, ние сме свободни,  при това мислещи български журналисти, спазващи правилата на професионализма.

Не правим скандали, не защитаваме днес един, утре друг,  не сме журналисти-политици.

Не сме търговци на страх и смърт, не сме и чалга журналисти.

Вършим си работата - да информираме гражданите.

Ще се радваме, ако ни подкрепите, за да можем и в бъдеще да ви представяме нещата такива каквито са, а не манипулирани дори чрез факти.

Може да дарите конкретна сума на следната банкова сметка:

Банка ДСК
IBAN: BG23STSA93000020847401
BIC: STSABGSF
EconomyNews.BG
 

 

  Region.bg е новата он лайн медия на екипа на EconomyNews.bg.

Region.bg е единствена по рода си on line медия в България, ще бъде сцена на всички новини и истории от българска провинция. Медията на регионите ще се опита да изтрие негативното клише, надвиснало от години над родните общини, като забравено от Бога място, и ще разказва за потенциала им.

В Region.bg - на едно място ще прочетете новините от малки и големи общини, защото там се случват най-интересните неща - от бизнеса до културата.
В Region.bg читателите ще имат информация за актуалното състояние на пазара на труда и свободните работни места, за цената на земята и за имотите, възможностите на европрограмите и др. Надеждността на публикуваните данни е гарантирана от сътрудничеството на Region.bg със съответните институции и администрации.
Region.bg ще предостави и специално място за новини, снимки, впечатления от самите читатели за техния роден край.
Region.bg ще разказва в специални репортажи за успехите на хората, за обичаите и традициите.
Region.bg ще проучва къде и в какво има смисъл да се инвестира, за пречките пред българските предприемачи и как те да ги преодоляват.
Регионите и общините са моторът, сърцето и душата на държавата. Те заслужават да получат внимание.
Region.bg иска да им го даде.

 

 

 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg