АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]
Бездействието на кафенетата
17:45 | 03.02.2021 |
1580
Кристина, Лоран, Иржи и Мартин: от Женева до София, АФП се срещна с четирима представители на бранша, които разказват за влиянието на здравната криза върху тяхната работа.
Вино на деня: Alamos Malbec 2007
17:30 | 03.05.2011 |
1096
Специализираният сайт за вино DIVino.bg любезно предоставя на EconomyNews.bg своя експертен избор за вино на деня.
Винтова капачка или коркова тапа
15:10 | 15.12.2011 |
1049
Нагласите на потребителите са се променили значително в ново изследване.
Виното със своя идентичност
18:00 | 25.10.2012 |
567
Идеята за идентичността на виното е силно застъпена в тазгодишното издание на форума за българско вино Divino.Taste 2012.
Великденската трапеза - тайни и ритуали
08:35 | 08.04.2018 |
4349
Първото боядисано яйце задължително е червено. До появата на изкуствените оцветители са се използвали отвари от билки, ядки и др.
Кулинарно кино с шеф Димов
12:37 | 09.11.2015 |
1075
През тази софийска есен Киномания и Divino представят заедно КУЛИНАРНО КИНО с менюто на шеф Димо Димов: два филма, две гурме вечèри, две авантюри на сетивата.
Непознатият фламкухен от европейската кулинария
14:11 | 30.08.2024 |
1416
Фламкухен идва от две държави – Франция и Германия. Причината е, че областта, от която произлиза - Елзас, е била както нa немска, така и нa френска територия. Днес Елзас се намира точно на границата между двете страни, а специалитетът е еднакво предпочитано блюдо и на двете места.
Българско вино за сезона
12:44 | 07.04.2010 |
3687
Пет приза „Златен ритон” бяха връчени тази година на изложението „Винария” 2010.
Фантазия и реалност в света на ГМ-храни
11:10 | 06.02.2010 |
2530
Има ли поводи за страх от използването на храни и фураж, продукти на генното инженерство?
Наръчник по ГМО
13:09 | 06.02.2010 |
820
Има ли поводи за страх от използването на храни и фураж, продукти на генното инженерство?







