EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Прошков:Парите на София изтичат

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Прошков:Парите на София изтичат

mail09:30 | 13.10.2011прегледи 892 коментарикоментари 0


"В София нашите пари изтичат, нямаме никакво основание за ревизиране на данъчната политика и да искаме градът ни да има повече приходи, докато не се премахнат всички вредни практики". Това заяви кандидатът за кмет на София от Синята коалиция Прошко Прошков.
Прошков е убеден, че парите на София се харчат неразумно и даде пример със спортните площадки, които се изградиха със средства от приватизацията, но тъй като не се поддържат, част от тях вече са повредени. Кандидатът на десницата попита кой прави бюджета на Столична община за следващата година и защо той не е представен до този момент на вниманието на общинските съветници.
"София е визуално замърсена и прилича повече на град от третия свят, отколкото на европейски визуално", коментира той. Според него приходите от реклама на столицата са смешно малки. За това, според него, трябва да се въведе случаен принцип при избора на оценители, които изчисляват стойността на всеки конкурс за отдаване на рекламна площ. Сините искат пълна публичност и прозрачност при тези конкурси.

 


 
 
 
Още от рубриката
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg