EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Предстоящи събития - НС гласува оставката на кабинета

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Предстоящи събития - НС гласува оставката на кабинета

mail07:16 | 24.07.2014прегледи 622 коментарикоментари 0


Очаква се парламентът да гласува оставката на правителството на Пламен Орешарски. Тя беше депозирана в деловодството на Народното събрание в 17.59 часа на 23 юли. Заместник-председателят на Народното събрание Алиосман Имамов посочи, че няма процедурни пречки оствката да бъде разгледана днес. От ПГ на ГЕРБ заявиха, че ще се регистрират в пленарна зала, за да гласуват оставката на кабинета. Те очакват тя да бъде първа и единствена точка от дневния ред на парламента. Парламентарната група на „Атака” не е взела решение дали да влезе в пленарна зала за гласуване на оставката на правителството на Пламен Орешарски. 

София.
Президентът Росен Плевнелиев ще даде начало на изграждането на първите обекти от първия научно-технологичен парк в България, реализиран от дружеството „София Тех Парк“ АД. Церемонията ще се състои на територията на бившето военно поделение на „Четвърти километър“ в столицата, с която ще започне изграждането на първите лаборатории и площадкова инфраструктура на бизнес инкубатор и на експериментариум с посетителски мост.

***

Пловдив.
Министърът на отбраната Ангел Найденов ще присъства на ВИП-деня на съвместната българо-американска подготовка „Тракийско лято – 2014”.

***
София.
В 09.00 часа в залата за журналисти в сградата на ВСС ще се състои брифинг на председателя на комисия „Бюджет и финанси” Михаил Кожарев.

***
София.
От 08:30 часа Столичен общински съвет ще проведе заседание.

***
София.
Националния изпълнителен комитет на ВМРО ще се проведе заседание, по време на което ще бъде разгледано предложението на председателя на НФСБ Валери Симеонов за създаване на общ Патриотичен фронт между ВМРО, НФСБ и други патриотични формации – кауза, за която ВМРО се бори от години.

***
София.
От 17:00 часа в БТПП ще се състои тържествена церемония по награждаване на най-успешните търговско-икономическите съветници, дългосрочно командировани в Службите по търговско-икономически въпроси (СТИВ).

***
София.
От 19:00-21:00 часа в Парк-хотел „Москва”, ще се проведе Международния ден на Йерусалим.

***
Силистра.
От 12:00 часа на ул. Драгоман № 11, ет. 1, ПП „Република БГ“ ще открие офис в града.

***
Ловеч.
От 09:30 до 15:00 часа Държавната комисия за енергийно и водно регулиране ще проведе изнесени приемни дни в Ловеч и Плевен.

Източник: Агенция "Фокус"


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg