EUR 1.9558
USD 1.8361
CHF 2.0130
GBP 2.2896
CNY 2.5369
you tube
mobile version

Борисов уволни зам.-министър на туризма

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Борисов уволни зам.-министър на туризма

mail12:33 | 14.07.2015прегледи 2554 коментарикоментари 0


Премиерът Бойко Борисов освободи по своя преценка от длъжност заместник-министъра на туризма Надя Маринова, съобщиха от правителствената пресслужба. Заповедта на Борисов е издадена днес.

Маринова е магистър по икономика от университета Braunschweig, Германия, и притежава също така магистърски степени от Техническия университет и от Университета за национално и световно стопанство в София. Защитила е степен „доктор“ в Нов български университет и пред БАН (ВАК). Има 18-годишен академичен опит в Нов български университет, от които 12 години преподавателска практика и в областта на мениджмънта и маркетинга в туризма и управлението на проекти в тази сфера.

 Не се дават подробности каква е причината за уволнението на заместник-министъра. Но ....

Надя Маринова е била заснета спяща в нощен бар в столицата, съобщава сайтът Хаштаг-BG. Снимките са получени в медията от посетител в заведението, скандализиран от министърката.
Снимката е направена на 02.07.2015 в централно софийско заведение. Според информацията на източниците на Хаштаг-BG Маринова била забелязана да се вихри на дансинга под звуците на руска музика, а малко след полунощ, била заспала в тоалетната на заведението.

След като охраната я е върнала на масата, зам.-министър Маринова е продължила съня си насред нощния бар, уточнява картината 24 часа он лайн.

 снимка:Хаштаг - BG


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg