EUR 1.9558
USD 1.8018
CHF 1.9937
GBP 2.2783
CNY 2.4960
you tube
mobile version

Kaufland със своя veggie марка

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Kaufland със своя veggie марка

mail12:33 | 30.03.2018прегледи 3923 коментарикоментари 0


Kaufland България представя разнообразие от вегетариански и веган продукти, които компанията включва дългосрочно не само в богатия си асортимент, но и в разстящото портфолио от собствени марки. Новата продуктова линия на търговската верига носи името K-take it veggie и стартира с 19 вида веган и вегетариански продукти, които са вече в продажба във веригата в цялата страна.

K-take it veggie вече предлага богат избор между натурално, пушено, мляно и нарязано тофу, различни видове вегетариански колбаси и пастети с класически или по-екзотичен вкус. Продуктовата линия включва и подсладени или натурални соеви, бадемови, овесени и оризови напитки за всички, които се въздържат от млякото и поддържат безлактозен хранителен режим. 

Всеки продукт от серията притежава международно признат био сертификат и европейски печат V-Label, който удостоверява качеството на веганските и вегетарианските продукти.

Предвид широкия потребителски интерес към продуктите от марката K-take it veggie и растящото търсене на веган и вегетариански продукти като алтернатива на традиционните хранителни продукти, веригата планира да увеличи двойно асортимента на K-take it veggie до края на 2018 г.

 

 


 
 
 
Още от рубриката
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg

Трейлър на руския игрален "ВЫЗОВ", заснет в Космоса

13:39 | 03-09-23 | 3888