EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

EBay с офис в Русия

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

eBay с офис в Русия

mail09:00 | 22.06.2012прегледи 947 коментарикоментари 0


Най-големият сайт за онлайн търговия eBay ще открие офис в Русия, съобщава Франс прес. Руският пазар предоставя огромни възможности за търговия по интернет, но в същото време има много пречки, се посочва още в руските издания, цитирани от Франс прес.
Клонът на eBay в Русия ще бъде ръководен от Владимир Долгов, който е генерален директор на Гугъл в Русия, уточниха пред вестниците "Ведомости" и "Комерсант" говорители на Гугъл и иБей. Секторът на онлайн търговията в Русия е в подем и с обещаващи перспективи.
Има обаче доста пречки, които възпрепятстват eBay в страната, подчертават руските издания. По-специално системата за разплащане онлайн Пей пал (Pay Pal), която е филиал на иБей, разрешаваше на руските потребители на иБей да купуват продукти, но не и да предлагат за продажба на сайта.
Въпросът бе частично решен неотдавна, като Пей пал вече разрешава да се прехвърлят пари на сметките на руските потребители, но единствено, ако те имат сметки в американски банки.
Компанията ще трябва да реши проблема с доставките и митническите процедури - голяма пречка в Русия, посочи пред "Ведомости" собственикът на сайта за онлайн продажби Уикимарт (Wikimart) Максим Фалдин. Руските пощи не са много надеждни, колетите често пристигат със седмици закъснение.


Тагове: ebay, русия
 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg