EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

„Европа за нас” пред НДК

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

„Европа за нас” пред НДК

mail11:30 | 13.06.2012прегледи 393 коментарикоментари 0


От 16 до 18 юни пред Националния дворец на културата в София ще се проведе специализираното изложение „Европа за нас”, което за втора поредна година ще събере заедно в среща с широката общественост всички оперативни програми в България, финансирани чрез Структурните и Кохезионния фонд на ЕС. В рамките на изложението посетителите ще имат възможност да получат ценна информация за възможностите за финансиране на проекти по оперативните програми, както и конкретни примери за успешни европейски проекти. Събитието ще бъде съпътствано и от забавна танцова и музикална програма.
Изложението се осъществява под патронажа на министъра по управление на средствата от ЕС Томислав Дончев и се организира от Български икономически форум в партньорство с Представителството на Европейската комисия в България и Столична община.
Официалното откриване на изложението е на 16 юни от 11:00 часа пред Националния дворец на културата в София. В него ще участват министър Томислав Дончев, ръководителят на Представителството на ЕК у нас Зинаида Златанова и столичният кмет Йорданка Фандъкова.
В третия ден на изложението, 18 юни (понеделник), от 10:00ч в зала 6 на НДК ще се проведе публичен дискусионен форум на тема „Научени уроци от настоящия програмен период”. В него на въпросите на присъстващите ще отговарят представители на всички Оперативни програми, Програмата за развитие на селските райони, Оперативна програма за развитие на сектор „Рибарство”, Програмите за трансгранично сътрудничество и др.
Повече информация за изложението можете да намерите в приложеното съобщение, както и на единния информационен портал Eufunds.bg
 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg