EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

“Мото-Пфое“ с нов комплекс в Бургас

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

“Мото-Пфое“ с нов комплекс в Бургас

mail07:00 | 20.05.2013прегледи 440 коментарикоментари 0


В Бургас започна строителството на нов търговско-сервизен комплекс на „Мото-Пфое“, официален вносител на марките Ford, Volvo и Land Rover. 

Новият комплекс отваря врати през май 2014 г. Той ще бъде разположен на 7-и км на главния път Бургас – София. Площта на парцела е 19 735 кв. м, от тях 3103 кв. м ще бъдат застроени, сградата ще бъде двуетажна и ще бъде изградена от монтажна стоманобетонна конструкция, която позволява разширяване и разрастване.
Сърцето на центъра ще бъде общ шоурум с обособена част за всяка от представляваните марки – Ford, Volvo и Land Rover. Останалите сектори са директна приемна и възможност за бърза диагностика на ходовата част и окачването на автомобилите, хале за извършване на механични ремонти, оборудвано с най-модерни съоръжения и апаратура за ремонт и диагностика на леки и лекотоварни автомобили Ford, Volvo и Land Rover, помещение за ремонти на каросерията, бояджийно и тенекеджийно. Ще бъдат обособени и център за продажба на употребявани автомобили, както и такива за „рент а кар“ и дългосрочни наеми на автомобили, кафетерия, паркинги за клиенти, паркови среди за отдих и др./Агенция Speed-Press
 


 
 
 
Още от рубриката
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg