EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Цени на винетки в Гърция

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Цени на винетки в Гърция

mail07:05 | 04.07.2016прегледи 4926 коментарикоментари 1


На 7 юли Гърция въвежда тол таксите на магистралата от Промахон до Солун, съобщава Нова тв. Плащането за аутобана трябваше да влезе в сила в началото на юни, но гръцките власти не бяха готови с електронната система, която издава билетите за магистралата. Винетката ще бъде безплатна за гръцките автомобили, като ще се получава заедно с плащането на пътния данък. Чуждите автомобили ще се снабдяват с нея на границата.
Винетният стикер ще донесе приходи в хазната, тъй като хиляди возила с чужда регистрация преминават през страната. В Гърция се движат 60 хиляди товарни коли с българска регистрация, 2000 камиона с турска регистрация и още 2500 товарни коли с друга чужда регистрация.
Въвеждането на винетката ще донесе на бюджета приходи от над 140 милиона евро, пише още вестникът.

Ето повече информация за цените


Тагове: винетки, Гърция
 
Коментари
 
Jordan - 04-07-2016 г. 09:32:58

Използването на холограмни оръжия за трайно увреждане на климата ,комбинирани с ударно внедрявани жестоко вредни бели скенери маскирани като фарове води до трайни увреждания на дъното на тропосферния океан.. Тази година НАГЛО ПРЕСТЪПНИТЕ ЗАбРАНЕНИ ОТ ЗАКОНА Vinetki в Bulgairia са комбинирани и нанасят и НОосферични увреждания на околната среда.По мои проучвания НОосферната охрана е закупена и внедрена след страшно жестока вражеска инвазия от преди над 43 000 години.Тогава жестоки врагове известни като причиняващи чумни пандемии използват нуклеарни тежки оръжия и увреждат много тежко условията на живот на Земята ни.

 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg