EUR 1.9558
USD 1.8361
CHF 2.0130
GBP 2.2896
CNY 2.5369
you tube
mobile version

Фонтани разхлаждат старозагорци

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Фонтани разхлаждат старозагорци

mail15:00 | 23.05.2013прегледи 612 коментарикоментари 0


Фонтаните по парковете на Стара Загора разхлаждат жителите и гостите на града в горещите слънчеви дни от изпреварилото лято.

Прохлада и настроение вече създават фонтанът в Градската градина, водното огледало на „Зеления клин", както и кръглият шадраван до градинката, определена за разходка на домашни любимци в „Зеления клин". От началото на месец май работят фонтанът „Жабките" и големият фонтан на кръговото движение на бул."Славянски". До края на следващата седмица ще заработят поетапно и малките фонтани по пешеходната зона на бул"М.М.Кусев" към едноименния парк.
От седмица по парковете на града заработи нова самоходна трактор- косачка, закупена по разпореждане на кмета Живко Тодоров.
Завършва резитбата на опасни дървета по улица „Отец Паисий", северно от ул"Св.Княз Борис", до „Августа Траяна". През следващата седмица тя продължава на различни места в града по нов график, който ще бъде публикуван допълнително. От звено „Озеленяване " очакват от гражданите съдействие, като своевременно освобождават пространството под дърветата от паркираните автомобили./Източник и снимка: Община Стара Загора
 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg

Новите пенсионери през 2023

15:05 | 04-03-24 | 896