EUR 1.9558
USD 1.8361
CHF 2.0130
GBP 2.2896
CNY 2.5369
you tube
mobile version

Фирми: Kaufland, Nestlé

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Фирми: Kaufland, Nestlé

mail12:33 | 12.04.2018прегледи 3577 коментарикоментари 0


Kaufland България отвори вратите на първия за тази година модернизиран хипермаркет в столичния кв. Дружба с близо 3800 кв. м. търговска площ. Компанията инвестира над 7 млн.лв. в обновяването на обекта, като част от дългосрочната стратегия за модернизиране на бизнеса със засилен фокус върху потребителите и тяхното качествено, лесно и удобно пазаруване. По-големият простор е основен акцент в новата концепция. Пример за това са разширените коридори и по-ниските рафтове, които пестят време на потребителите и дават възможност за бърз достъп до касите от всяка точка на хипермаркета. Специално разработена навигационна система улеснява пътя на потребителя до желаните продукти по лесен и интуитивен начин. За по-голямо улеснение всяка група продукти е обозначена със специални цветови кодове и икони.

Kaufland България получи грамота „Верен партньор на българските производители“ на форума за подкрепа на българската икономика и производители "Да! На българските храни". Отличието е по повод последната кампания на Kaufland България за популяризиране на храни с традиционно специфичен характер от утвърдени български производители, организирана съвместно със сдружение “Традиционни сурово-сушени месни продукти”.

Nestlé представи в Европа иновативния KitKat Ruby, направен от новооткрития четвърти вид шоколад с розов цвят. KitKat Ruby е покрит с розов шоколад, получен от какаови зърна Ruby, придаващи интензивния вкус на червени горски плодове и уникалния за шоколад цвят, получен естествено и без добавянето на оцветители.

 

 

Nestlé обяви и своята амбиция да направи опаковките си 100% рециклируеми или за многократна употреба до 2025 г.

 

 

 

 

 


Тагове: Nestlé, Кауфланд
 
 
 
Още от рубриката
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg