EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Събитията на 19 юни

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Събитията на 19 юни

mail09:45 | 19.06.2013прегледи 672 коментарикоментари 0


Брюксел - Европейската комисия представя мерки срещу младежката безработица.
- Тристранна среща с участието на еврокомисаря по разширяването Щефан Фюле и външните министри на Босна и Хърватия във връзка с въвеждането на нов граничен режим между Босна и Хърватия.

Мадрид - Международният валутен фонд (МВФ) ще публикува заключенията си за състоянието на испанската икономика след неотдавнашна мисия в страната.

Тулуза - Новият самолет A350 на Airbus ще направи втори изпитателен полет от летище Тулуза-Бланяк.

Берлин - Президентът на САЩ Барак Обама ще се срещне с канцлера Ангела Меркел.

Лондон - Британският премиер Дейвид Камерън ще се срещне с краля на Йордания Абдула Втори. Разговорите ще съсредоточат върху конфликта в Сирия и ситуацията около ислямиста Абу Катада, когото Лондон иска да екстрадира като заплаха за националната сигурност.
- Днес се навършва точно една година, откакто основателят на Уикилийкс Джулиън Асандж потърси убежище в посолството на Еквадор в Лондон.

Рим - Върховният съд на Италия ще се произнесе по жалбата на бившия премиер Силвио Берлускони срещу четиригодишната му присъда затвор за укриване на данъци в медийната му империя Медиясет.

Рамала, Западния бряг - Дипломат номер едно на ЕС Катрин Аштън започва двудневно посещение в Палестинската автономия и Израел. Днес тя ще се срещне с палестинския президент Махмуд Абас.

Атина - Премиерът Андонис Самарас и неговите коалиционни партньори ще се срещнат на нов кръг кризисни разговори, след като на срещата в понеделник във връзка със закритата миналата седмица държавна компания за радио и телевизия ЕРТ не бе постигнат компромис.

Виена - Косовският президент Атифете Яхяга е на еднодневно официално посещение в Австрия. Ще се среща с президента Хайнц Фишер и председателя на долната камара на парламента Барбара Прамер.

Белград - Словенският външен министър Карл Ерявец пристига на официално посещение в Белград.
 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg