EUR 1.9558
USD 1.8361
CHF 2.0130
GBP 2.2896
CNY 2.5369
you tube
mobile version

Свищов:Търговската гимназия + видео

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Свищов:Търговската гимназия + видео

mail11:05 | 07.10.2021прегледи 1743 коментарикоментари 0


http://www.bulgarianadlan.bg започва нова поредица, посветена на Свищов. Известен като "Градът на стоте първи неща", Свищов е събрал и развил през годините впечатляваща комбинация от уникални архитектурни забележителности, много история, култура и великолепна градска среда.

Това видео показва Търговската гимназия "Димитър Хадживасилев".

Свищов е дом на стотици бележити българи, които са ни оставили ясно послание - прогресът на нацията ни минава през качествено образование. Ценен урок, който особено силно трябва да помним в днешни дни.

Затова и меценати като Димитър Хадживасилев или Димитър Ценов оставят ярка следа не само с предприемчивия си дух, но и с безпрецедентните за времето си инвестиции в обществено образование. Те чудесно са съзнавали, че колкото по-образовани, по-можещи и умни българи има, толкова по-бързо ще се развива цялата страна.

Както ще видите в следващите месеци, умните и можещи хора в Свищов са създали десетки причини да посетите града и ние ще ви ги покажем селекция на най-интересните сред тях. Образованието обаче винаги ще бъде онази емблема на града, която ще го отличава от мнозинството аналогични по мащаб места в България.

Затова, малко след началото на новата учебна година, избрахме да започнем поредицата си именно с краткия ни разказ за Търговската гимназия "Димитър Хадживасилев".

 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg