EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Самсунг пуска Galaxy Note 4 в петък

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Самсунг пуска Galaxy Note 4 в петък

mail12:00 | 26.09.2014прегледи 1371 коментарикоментари 0


Южнокорейският технологичен гигант Самсунг съобщи, че пуска в продажба най-новия Galaxy Note 4 по-рано от предвиденото заради силния интерес към новите модели на конкурентния iPhone,съобщиха Асошиейтед прес и Франс прес.
Продажбите ще започнат в Южна Корея в петък, а в Китай устройството ще бъде пуснато до края на месеца, уточни южнокорейският производител, цитиран от АП.
Galaxy Note 4 трябваше да излезе през октомври.Самсунг за първи път пуска емблематичен свой модел най-напред в Китай, отбелязва АФП.
iPhone 6 още не се е появил на китайския пазар, нопроизводителят му Apple вече отчете 10 милиона продажби на двата нови модела, които бяха пуснати в продажба в няколко държави миналия петък.
По-ранното появяване на Самсунг в Китай става на фона на предизвикателствата, с които южнокорейската компания се сблъсквана няколко фронта. Печалбата на технологичния гигант от изключително важния й бизнес с мобилни устройства намалява, а местни марки в Индия и Китай подкопават продажбите на нейните евтини модели.
С по-големия си екран от предишните модели iPhone 6 премахва ключово предимство на Самсунг, който изкушаваше потребителите с големите екрани на телефоните си Galaxy . Продажбите на Galaxy Note 4 в САЩ ще започнат на 17 октомври.
Екранът на Galaxy Note 4 е 5,7 инча, малко повече в сравнение с най-големия iPhone, посочва АП.
 


 
 
 
Още от рубриката
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg

Трейлър на руския игрален "ВЫЗОВ", заснет в Космоса

13:39 | 03-09-23 | 4158