EUR 1.9558
USD 1.8361
CHF 2.0130
GBP 2.2896
CNY 2.5369
you tube
mobile version

Ремонт на трамвайния път по бул. „Хр. Ботев”

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Ремонт на трамвайния път по бул. „Хр. Ботев”

mail07:15 | 23.08.2013прегледи 1338 коментарикоментари 0


От 24 август до 1 септември ще бъде спряно движение на трамваи в част от централните булеварди. Причината е ремонт на кръстовката на бул. „Христо Ботев” и ул. „Пиротска” и на трамвайна стрелка от съоръженията на пл. „Възраждане”. Последният ремонт на тези съоръжения е правен преди повече от десет години и те се нуждаят от рехабилитация. Ремонтът ще засегне маршрутите на линии с номера 1, 3, 4, 6, 7, 20 и 22.
zoom_sssТрамваите по линия 1 ще се движат от ж.к. „Иван Вазов” до пл. „Македония” и оттам по ул. „Алабин” до Съдебната палата – двупосочно. Трамваите по линия 3 ше се движат от кв. „Орландовци” до бул. „Кн. Мария Луиза” и оттам до надлез „Надежда”, ул. „Скопие”, бул. „К. Величков” и от ул. „Цар Симеон” до „Захарна фабрика” – двупосочно. Трамваите по линия 6 от ж.к. „Лозенец” ще се движат по маршрута си до пл. „Възраждане”, а оттам – по бул. „Ал. Стамболийски”, бул. „К. Величков”, ул. „Скопие” и по маршрута си – двупосочно. Трамваите по линия 7 ше се движат от ж.к. „Борово” по маршрута си до пл. „Възраждане”, бул. „Ал. Стамболийски”, бул. „К. Величков”, ул. „Скопие” и по маршрута си – двупосочно. Маршрутите на трамваите по линия 20 и 22 се скъсяват до Младежкия театър, а за времето от 24 август до 1 септември се закрива се маршрутът на линия номер 4. С увеличен брой на обслужващите мотриси ще са линиите с номера 5 и 18.
По време на ремонтните дейности без транспортно обслужване ще останат участъците от бул. „Христо Ботев” – от пл. „Възраждане” до бул. „Сливница” и ул. „Пиротска”.

 


Тагове: София, трамвай
 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg