EUR 1.9558
USD 1.8361
CHF 2.0130
GBP 2.2896
CNY 2.5369
you tube
mobile version

Преглед на печата

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Преглед на печата

mail08:46 | 14.04.2014прегледи 826 коментарикоментари 0


"Преса" съобщава на първа страница за първите жертви на бунта в Славянск, Източна Украйна. "Първа кръв в Източна Украйна, загинаха както протестиращи, така и полицаи, Киев хвърля армията срещу отцепниците", пише и "Стандарт". Според "Монитор" имало доказателства, че Москва дърпа конците в размирните райони. "Бунтът в Източна Украйна се разраства", гласи заглавието на първа страница на "Дума". В коментар също на първа страница се отбелязва, че призракът на гражданската война е започнал да се материализира.

"Руски самолети продължават провокациите над Черно море - под това заглавие "24 часа" публикува интервю с военния министър Ангел Найденов. Министерството на отбраната внимателно следи развитието на ситуацията и всеки момент може да отправи молба за помощ към НАТО, казва министърът.

"Кабинетът отлага реформите въпреки препоръките на Европейската комисия е заглавието на първа страница на вестник "Сега", който анализира актуализираната национална програма за реформи за тази година. Най-голямо е забавянето в образованието и осигурителната система.

С графика на първа страница "Капитал дейли" илюстрира спадането на българския износ през февруари за втори пореден месец. Според вестника това се дължи на негативните развития на търговски партньори като Турция и Украйна.

На втора и трета страница "24 часа" продължава да следи разследването на убийството в Поморие на 8-годишната Александра. "Съседката убила Алекс, защото нарекла децата й грозни и изроди" е заглавието на публикацията.

"Погребаха Алекс с любимата й кукла, Поморие иска линч за Атанаска", пише "Телеграф". "Психолог убедил Атанаска да признае за убийството на детето", отбелязва "Преса".

"На изпита по история в Алма матер черешовото топче стресна кандидат-студентите, отбелязва "Преса". Темата за Априлското въстание предизвика тежки въздишки, десетки напуснаха аудиториите, пише изданието.

"Снегът се връща за Страстната седмица", пише "Новинар" и допълва, че последният топъл ден преди великденските празници ще бъде днешният./БНР


Тагове: печат, теми
 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg