EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Последни дни за конкурса "предприемачи"

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Последни дни за конкурса "предприемачи"

mail10:00 | 29.05.2012прегледи 353 коментарикоментари 0


22 юни 2012 г. е крайният срок за приемане на проекти за участие в конкурса "Европейски награди за насърчаване на предприемачеството". Събитието се организира за трета поредна година от Министерство на икономиката, енергетиката и туризма. Това е инициатива на Европейската комисия (ЕК) за насърчаване на предприемаческия дух и развитието на малкия бизнес.
В конкурса могат да участват всички държави-членки на ЕС, както и Норвегия, Хърватия, Исландия, Сърбия и Турция. Национално жури под ръководството на МИЕТ ще отличи две кандидатури, които ще получат право на участие в конкурса.
Важно условие за кандидатите е да участват с един проект, чиито последни резултати да имат поне две години история в една от следните категории: насърчаване на предприемаческия дух, инвестиране в изграждането на умения, подобряване на бизнес средата, подкрепа на интернационализирането на бизнеса, отговорно и приобщаващо предприемачество. Победителят и подгласникът в конкурса ще участват и в тържествената заключителна церемония на конкурса през ноември 2012 година в Никозия, Кипър.
Желаещите да се включат в надпреварата, могат да изтеглят формуляр за участие от секция "Документи" на официалната страница на националния конкурс на адрес в интернет: www.enterprise-bulgaria.eu
 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg