EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Оръжия от уестърни на „Природа, Лов, Риболов 2013“

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Оръжия от уестърни на „Природа, Лов, Риболов 2013“

mail11:15 | 14.03.2013прегледи 787 коментарикоментари 0


От лъковете и бойните брадви на прабългарите до най-модерните ловни оръжия ще бъдат показани на изложбата „Природа, Лов, Риболов 2013“, която ще се проведе от 20 до 24 март в Международен панаир Пловдив. Посетителите ще видят и действащи реплики на пушки, пистолети и револвери от времето преди 1900 година.
В прабългарска юрта ще бъде разположена експозиция от старинни облекла и въоръжение. Представители на школата „Бага–Тур“ ще демонстрират как се борави с тях и ще обучават желаещите в изкуството на древните бойни техники.
Действащите реплики ще бъдат представени от фирма „Арт пром“. В нейната колекция присъстват експонати на водещи световни производители, чиито изделия се използват при снимането на култови уестърни в Холивуд.

Освен да се запознаят с историята на оръжията от древността до наши дни, посетителите ще имат възможност да изпробват своите умения в стрелба с лък и въздушна пушка.
Сред атракциите на изложението е и Националната трофейна изложба, включваща уникални екземпляри. Тя е подготвена от Съюза на ловците и риболовците в България по повод 115-ата годишнина от неговото създаване.
„Природа, Лов, Риболов“ се организира от Международен панаир Пловдив в партньорство с Изпълнителна агенция по горите и Съюза на ловците и риболовците в България. Провежда се под егидата на Министерството на земеделието и храните. Събира фирми, институции и сдружения, свързани с горското стопанство, лова и риболова, дивечовъдната дейност, съхраняването и облагородяването на природата, алтернативните форми на туризъм.
Изложителите предлагат най-модерното ловно-рибарско и спортно оборудване (оръжия, принадлежности, облекло, аксесоари, оптически уреди, GPS за лов, туризъм и спорт), дивечови, рибни и горски храни и продукти, ловни трофеи и поставки за тях, както и още много изделия за лова, риболова, туризма и свободното време.
Заявки за участие вече са подали близо 50 фирми. Нарастващият интерес към форума се дължи на факта, че отпаднаха ограниченията за продажба на ловни и спортни оръжия и муниции по време на изложения. Производителите и търговците на тези продукти отново имат възможност да представят целия си асортимент.
„Природа, Лов, Риболов“ е част от серия изложения, посветени на семейството, хобито, свободното време, туризма и модата, които ще се проведат в дните от 20 до 24 март в панаира. Това са: Специализирана изложба за цветя, декоративна растителност и градинско оборудване и аксесоари „Цветна пролет” (20-24 март); Изложба на общините (20-24март); Европейски панаир на социални предприятия и кооперации за хора с увреждания (21-24март); Италиански фестивал на красотата и прическата (22-24март) и Киноложки и фелиноложки изложби (23-24март).


 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg

Новите пенсионери през 2023

15:05 | 04-03-24 | 1048