EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Оранжев велотур в София

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Оранжев велотур в София

mail08:30 | 24.04.2013прегледи 509 коментарикоментари 0


Първи по рода си Оранжев велотур ще свърже в общ маршрут холандското присъствие в българската столица, представяйки българско-холандските културни и икономически връзки. Всеки на колело е добре дошъл на Оранжевия велотур, казват организаторите: сдружение Велоеволюция.

Официалното откриване на маршрута е на 26 април (петък). Началната точка е Холандското посолство в България, на ул. „Оборище“ 15, а часът - 15:30 часа. Колоната на колела ще бъде поведена от холандския посланик Карел ван Кестерен. Велотурът ще завърши около 17 часа в Градинката на „Кристал“ (на бул. „Цар Освободител“), където участниците в тура ще разгледат фотоизложбата “Дивият свят на Източните Родопи”, организирана по българско-холандския проект „Новото тракийско злато”. Там холандската логистична компания TNT ще разиграят томбола с оранжева велосипедна награда, като „билетът“ за нея е шапката, която участниците ще получат при старта на тура.
Оранжевият велотур е част от българско-холандската инициатива „Всички на колела“, финансирана от Холандското посолство в България.
 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg