EUR 1.9558
USD 1.8018
CHF 1.9937
GBP 2.2783
CNY 2.4960
you tube
mobile version

Нов мениджър в AIG/Lincoln

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Нов мениджър в AIG/Lincoln

mail13:30 | 24.10.2014прегледи 1038 коментарикоментари 0


Пламен Гаврилов е най-новият служител на компанията за управление на недвижими имоти AIG/Lincoln Bulgaria. Той се присъедини към фирмата като фасилити мениджър и отговаря за Американо-английска академия в Лозен.
Преди да започне работа в AIG/Lincoln през септември, Гаврилов е живял и работил в САЩ и Канада повече от десет години. По време на престоя си в Северна Америка, той е натрупал значителен опит в поддръжката на съоръжения и недвижими имоти. В Ню Йорк сити Пламен Гаврилов е отговарял за управлението на различни строителни проекти.

След пет години в САЩ, Гаврилов се преместил в Торонто, Канада, където отговарял за фасилити мениджмънт и техническата поддръжка на активи от недвижими имоти на няколко компании, включително York Condominium Corporation и CapReit Residential Buildings.

От септември 2014 г. Пламен Гаврилов е фасилити мениджър на Американо-английска академия, която вече се помещава в чисто нова, уникална по рода си, училищна сграда до София, в екологичния район на с. Лозен. Сградата е с площ от около 7 400 кв.м. Разположена е върху парцел с площ 14 дка, на който са изградени паркова площ, футболно игрище, амфитеатър и детски площадки на открито. Училищната сграда включва голяма концертна зала, кафетерия, компютъризирани учебни стаи с интерактивни смарт бордове, озеленен покрив с обширна покривна тераса и библиотека с излаз на открито.

Сградата на Американо-английска академия е построена от строителната компания Маркан.

 


 
 
 
Още от рубриката
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg