EUR 1.9558
USD 1.8018
CHF 1.9937
GBP 2.2783
CNY 2.4960
you tube
mobile version

Нов изп.директор на Нестле България

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Нов изп.директор на Нестле България

mail13:15 | 02.09.2016прегледи 4727 коментарикоментари 0


Емануел Артур е новият изпълнителен директор на Нестле България от 1 октомври 2016 г. Понастоящем той е управляващ директор на бизнеса със сладолед на Нестле на Балканите.

Емануел Артур се присъединява към Нестле през 1984 г. във Франция, като последователно заема разнообразни позиции в областта на продажбите, маркетинга и мениджмънта на редица Нестле пазари, сред които Великобритания, Тунис, Египет, Франция и Швейцария.

През 2010 г.  Артур поема ръководството на бизнеса на Нестле със сладолед за Русия и Евразия, а през 2015 г. е назначен за управляващ директор на сладоледения бизнес на компанията за Балканите. През последната година той работи усилено за обединяването на отделните страни в региона, развива пазара, оптимизира продуктовото портфолио и постига положителни бизнес резултати. Емануел Артур ще продължи да управлява сладоледения бизнес на Балканите за новосъздаденото съвместно дружество Froneri до края на годината.

Новият изпълнителен директор на Нестле България наследява Хуан Карлос Пералехо, който от 1 октомври 2016 г. ще заеме позицията глобален лидер за стратегическата марка на Нестле в шоколадовия бизнес KIT KAT във Веве, Швейцария. Той се присъединява към Нестле през 1987 г. като поема различни функции предимно в бизнеса с шоколадови и захарни продукти. Пералехо е част от българския екип на компанията от март 2012 г. и през последните четири и половина години успява да постигне успешна промяна в бизнес модела на Нестле България и да изгради мотивиран екип. Под ръководството на Хуан Карлос Пералехо компанията получава широко обществено признание и днес Нестле България е припозната като социално-отговорна компания с изключително високи резултати, отбелязват от компанията.

 

 


 
 
 
Още от рубриката
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg

Трейлър на руския игрален "ВЫЗОВ", заснет в Космоса

13:39 | 03-09-23 | 3889