EUR 1.9558
USD 1.8018
CHF 1.9937
GBP 2.2783
CNY 2.4960
you tube
mobile version

Николай Андреев начело на Vivacom

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Николай Андреев начело на Vivacom

mail16:19 | 17.11.2021прегледи 1753 коментарикоментари 0


United Group съобщава, че Николай Андреев е назначен за главен изпълнителен директор на Vivacom, считано от 1 декември.
Николай Андреев - настоящият главен изпълнителен директор на Нова Броудкастинг Груп, най-голямата мултиплатформена медийна компания в България, част от United Media, медийното подразделение на United Group - поема поста от Атанас Добрев, който обяви своето оттегляне през август.
United Group съобщи, че Дирк Геркенс, директор "Програмиране, продукция и рекламни продажби" на United Media, е назначен за главен изпълнителен директор на Нова Броудкастинг Груп. Дирк Геркенс, чийто професионален опит включва позиции като главен изпълнителен директор на RTL Klub и главен изпълнителен директор на TV2 в Унгария, ще съчетае новите отговорности с лидерската си роля в United Media.
Николай Андреев се присъединява към Нова Броудкастинг Груп през 2009 година като главен финансов директор, а през 2019 година поема управлението на компанията. Преди това е бил финансов директор и директор "Връзки с инвеститорите" в "Девин" АД. Заемал е различни ръководни позиции за България и страните от Централна и Южна Европа в международната корпорация Юниливър./БТА


 
 
 
Още от рубриката
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg