EUR 1.9558
USD 1.8361
CHF 2.0130
GBP 2.2896
CNY 2.5369
you tube
mobile version

МФ разсекретява материали за периода 2007 – 2009

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

МФ разсекретява материали за периода 2007 – 2009

mail17:08 | 12.11.2009прегледи 612 коментарикоментари 0


На сайта на Министерство на финансите е публикуван списък от документи, които ще бъдат разсекретени и касаят задължения на различни държава към България.

Доклад до Министерския съвет, относно реализация на остатъчните задължения
на Руската федерация към Р България.

Доклад до Министерския съвет, относно проект на протоколно решение на МС за одобряване проект на окончателно споразумение за уреждане на дълг между правителството на Р България и правителството на Сирийска Арабска
Република.

Доклад до Министерския съвет относно одобряване проект на споразумение между правителството на Р България и правителството на Република Конго за уреждане задълженията на Р Конго към Р България.

Доклад до Министерския съвет, относно одобряване проект на споразумение между правителството на Р България и правителството на Р Монголия за уреждане задълженията на Р Монголия към Р България.

Доклад до Министерския съвет относно проект на решение на МС за одобряване на механизъм за левово разплащане между Централната банка и дружествата титуляри на вземания от иракски контрагенти във връзка с двустранното
споразумение между Р България и Р Ирак от 21.10.2007 г.

Паметна записка от проведена среща с представители на Европейската служба за борба с измамите ОЛАФ, 11 декември 2008 г. в МФ.

Доклад до Министерския съвет, относно проект на протоколно решение на МС за участие на Р България в инициативата на Г-8 за уреждане на просрочените задължения на Либерия към МВФ.

Доклад до Министерския съвет, относно проект на протоколно решение на МС за подписване на писмо за намеренията относно участието на Р България във валутно-курсов механизъм ІІ.

Доклад до Министерския съвет, относно проект на протоколно решение на МС за възлагане на мандат за преговори относно участието на Р България във валутно-курсов механизъм ІІ.

Доклад до Министерския съвет, относно проект на протоколно решение на МС за подписване на споразумение със швейцарската компания „Номасул Лимитед” за съдействие при уточняването на Сирийския дълг към Р България и постигане на споразумение за неговото погасяване.

Доклад до Министерския съвет, относно проект на протоколно решение на МС за утвърждаване на споразумение между Р България, действаща чрез своето министерство на финансите, и Република Ирак, действаща чрез своето министерство на финансите, за уреждане на вземанията на Р България от Р Ирак.

Доклад до Министерския съвет, относно проект на протоколно решение на МС за одобряване на проект на споразумение между Р България и Р Ирак за уреждане на вземанията на Р България от Р Ирак.

Доклад за изразяване на сигурност и одиторски доклад за съответствие за проекти, финансирани по програма ИСПА и програма ФАР


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg