EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Министър Дончев в Пловдив и Габрово

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Министър Дончев в Пловдив и Габрово

mail12:15 | 16.07.2012прегледи 594 коментарикоментари 0


Днес министър Томислав Дончев ще бъде на работно посещение в областите Пловдив и Габрово. В рамките на посещението той ще посети Пловдив, Крумово, Дряново и Севлиево.
От 9:30 ч. министър Дончев посети Областен информационен център – Пловдив. Той беше придружен от началника на отдел „България” в Главна дирекция „Регионална политика” на ЕК – Реналдо Мандметс, заместник-министъра на околната среда и водите Ивелина Василева, и представители на Управляващите органи на Оперативните програми.
Повод за посещението е отбелязването на една година от подписването на договорите за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ на 27-те общини-бенефициенти за изграждане и функциониране на областни информационни центрове. В срещата бяха поканени кметът на община Пловдив инж. Иван Тотев, областният управител Здравко Димитров, председателят на Общински съвет-Пловдив инж. Илко Николов, както и кметовете на 18-те общини в област Пловдив, представители на неправителствени и браншови организации и социално-икономически партньори.
По-късно, в 11:00ч. в читалището на село Крумово министър Дончев участва в информационна среща с местната власт, бизнеса и представители на Висшите училища в Пловдивския регион. Тема - „Европейските фондове – възможност за развитие на регионите и бизнеса в България“ с участието на Реналдо Мандметс, заместник-министър Ивелина Василева, директорът на Управляващия орган на Оперативна програма "Регионално развитие" Деница Николова, Наталия Ефремова, Директор на Управляващия орган на Оперативна програма "Развитие на човешките ресурси" и Стефан Цалов, Представител на Холдингов фонд "JEREMIE".
От 16:30 ч. министър Дончев ще бъде в Дряново, където ще участва в среща с местната общност. Събитието ще се проведе в конферентната зала на Парк Хотел „Дряново”.
Посещението на министър Дончев ще завърши с участие в церемонията по тържественото честване на 135-та годишнина от Освобождението на Севлиево. Ритуалът за поднасяне на венци и цветя ще се проведе в 20:00 ч. на площад Свобода, пред паметника на Свободата в Севлиево.
 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg