EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Кръгла маса за МСП

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Кръгла маса за МСП

mail08:15 | 18.06.2013прегледи 508 коментарикоментари 0


Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП) организира дискусионна кръгла маса на тема „Предприемачество и иновации в малките и средните предприятия - анализ и перспективи”. Събитието ще се проведе на 20 юни 2013 г. (четвъртък) от 10:00 до 12:30 ч. в Grand Hotel Sofia. ИАНМСП, в качеството си на институцията, която провежда държавната политика за подкрепа на МСП в България, възложи изготвяне на Изследване на предприемачеството и перспективите за развитие на иновациите в МСП (2012—2013). То е разработено от Обединение ИНСАЙТ, специализиращо се в маркетингови и социални проучвания, и е публикувано на интернет-страницата на ИАНМСП www.sme.government.bg, рубрика „Бизнес информация”.

На предстоящата кръгла маса ще бъдат дискутирани резултатите и изводите от извършения анализ, който обхваща следните основни теми: макроикономическа и бизнес среда, характеристика и устойчивост на сектора на МСП, текущо състояние и развитие на предприемачеството в България, иновативност на МСП и конкурентоспособност на промишлеността и икономически политики за насърчаване развитието на сектора. В изследването са включени и темите за обученията, занаятчийството и женското предприемачество.
С цел максималното отчитане на интересите и потребностите на сектора, консолидирането на усилията в прилагането на ефективни мерки за развитие за участие в събитието са поканени представители на държавни институции, браншови и работодателски организации.
 


 
 
 
Още от рубриката
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg