EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Компании от 45 EU държави се събират в Брюксел

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Компании от 45 EU държави се събират в Брюксел

mail17:25 | 13.10.2010прегледи 644 коментарикоментари 0


Над 700 предприемачи от всички размери и сектори от бизнеса от 45 Европейски страни се събират на 14 октомври в пленарната зала на Европейския парламент в Брюксел. Причината е Вторият Европейски Парламент на предприятията, организиран от нейната мрежа от Търговски камари.
Председателят на Българската търговска промишлена палата, Цветан Симеонов, ще говори пред Втория европейски парламент на предприятията, стана ясно от ведомството. Темата на изказването му са свързани с условията за справяне с икономическите кризи, политиката на ЕС за МСП, цифровия дневен ред, колективна защита и правата на потребителите.
Председателят на БТПП ще вземе участие в първата част на сесията. Европейският Парламент на Предприятията ще работи в три сесии, всяка от които отговаря на серия от въпроси от текущата загриженост за бизнеса и кани пряко представители на Европейския парламент и на Европейската комисия в отговор на предприятията.


"Целта на това събитие е да дадем думата директно на предприемачите - да се чуе гласа на бизнеса по много ключови въпроси, които ще бъдат на масата в следващите няколко месеца " - казва Алесандро Барберис, председател на EUROCHAMBRES. "Това вероятно ще допринесе и за по-голямо взаимно разбирателство между света на бизнеса и политиката, светове, които твърде често се появяват много раздалечени един от друг, но които, разбира се, неразривно са свързани. "

 

 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg

Новите пенсионери през 2023

15:05 | 04-03-24 | 1048