EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Карта за всеки

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Карта за всеки

mail14:00 | 03.10.2011прегледи 1928 коментарикоментари 0


За първи път в България потребителите имат възможността да избират как да изглеждат техните банкови карти. Societe Generale Експресбанк представи днес своята нова линия от банкови карти, адаптиран към начина на живот на своите клиенти. "Карта за всеки" е услуга, която ще позволи на хората да разнообразят съдържанието на портфейлите си със снимка по техен избор между повече от 60 дизайни, адаптирани към различните им житейски интереси като: Приятели на животните, Дами, Спортни фенове, Пътешественици, Звезди, Българи.
Бертран Козароло, Търговски директор в Societe Generale „Всеки клиент е уникален и има различни очаквания, за това реализирахме този проект. Като банка ние искаме да се различим от традициите. С новата услуга хората изразяват своята индивидуалност, тя носи удовлетвореност при използването й. Същевременно за нас сигурността е приоритет №1. През август лансирахме карта с най-висока степен на сигурност, за да бъдат клиентите спокойни. Четем всекидневно четем във вестниците за измами с банкомати. Ние искаме тези неща да не се случват.”
Всеки клиент ще може да създаде неговата карта чрез интернет, където банката разработила специален сайт www.kartazavseki.bg. Чрез специфично разработен софтуер „вълшебна фея” ще им помогне да разгледа каталога с картите.
Проучване на MasteCard - MasterIndex показва, че у нас има близо 7 млн. карти. Което означава, че на един човек се пада поне по 2 карти , с които той разполага. Тези карти са в портфейла на човек всекидневно. Нашата цел е да накараме клента да се чувства специален и удовлетворен, когато отвори портфейла си и ползва картата, заяви Ваня Манова, представител на MasterCard.
 


 
 
 
Още от рубриката
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg

Новите пенсионери през 2023

15:05 | 04-03-24 | 1039