EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Изложение за авточасти в Пловдив

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Изложение за авточасти в Пловдив

mail10:15 | 13.06.2012прегледи 515 коментарикоментари 0


Десет шоу програми ще съпътстват изложението за авточасти, което ще се проведе на 16 юни 2012 г. в Международен панаир Пловдив. Така посетителите ще могат не само да видят новите продукти, но и да се забавляват, обясниха от фирма „Косер“, която е организатор на проявата.
На специални презентации ще бъдат показани изделия на световни компании като „Швак“, „Бош“, „Дензо“ и други водещи производители. Те ще демонстрират дизелови апаратури, съединители, свещи, компресори и други резервни части за коли и мотоциклети. Представена е пълна гама инструменти и оборудване за автосервизи, заявиха инициаторите на „Косер експо“. В него са включени най-новите продукти на 20 чуждестранни компании, които могат да се намерят на българския пазар.
Програмата от забавления включва дирфт спектакъл с коли, стънт демонстрации и ендуро шоу с мотоциклети, в което участниците ще прескачат дървени трупи с дължина 2 метра и дебелина 50 сантиметра, огромни гуми и други препятствия. Автомивка шоу и състезателна игра с участието на автосервизи ще разкрият уменията и сръчността на майстори в занаята. Своя талант ще покажат и художници, като единият ще рисува върху кола, а другият ще прави бодиарт на живо.
Автоманиаците ще видят парад на ретроколи от колекциите на клубовете в Пловдив и Стара Загора, както и тунинговани мотоциклети и автомобили. Ще бъде избрана и Мис Косер експо.
Посетителите могат да се включат в забавни игри като стрелба с лък и „Колелото на късмета“, да участват в томбола с много награди и подаръци, обещават организаторите. За доброто настроение ще допринесе и музикалната програма с изпълнения на Александра и квартет „Мистик“, добавят те.
„Косер експо“ ще се проведе в палата 6 на панаира и откритата площ пред нея от 11 до 18 часа на 16 юни.
 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg