EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Заседание България:Турция

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Заседание България:Турция

mail14:00 | 13.07.2012прегледи 520 коментарикоментари 0


Днес в град Инеада, Турция, ще се проведе заседание на Съвместния комитет за наблюдение по програмата за трансгранично сътрудничество между Република България и Република Турция, съфинансирана от Инструмента за предприсъединителна помощ. На заседанието ще бъдат предложени за одобрение за финансиране проектите по Втората покана за набиране на проектни предложения.
По двете приоритетни оси на програмата – Устойчиво социално и икономическо развитие и Повишаване на качеството на живота са предложени за финансиране 27 проекта на стойност около 8 млн. евро (7,989 млн. евро).
Съпредседател на Съвместния комитет за наблюдение от българска страна е зам.-министърът на регионалното развитие и благоустройството Николай Нанков, а от турска – Мехмед Сюрея Сюнер, директор на дирекция „Финансово сътрудничество” в Министерство по въпросите на Европейския съюз на Република Турция.
В заседанието ще участва и Ана Репуло-Грау, представител на Главна дирекция „Регионална политика” на Европейската комисия./МРРБ
 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg