EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Диаманти в Sheraton, засилена охрана

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Диаманти в Sheraton, засилена охрана

mail09:45 | 11.06.2012прегледи 698 коментарикоментари 0


Във вторник и сряда охраната в хотел Sheraton Sofia Hotel Baklan ще бъде засилена. Причината е, че в зала Royal ще бъдат изложени стотици карати злато и диаманти, а у нас ще пристигнат едни от най-богатите хора от Италия, от богатите на природни ресурси азиатски републики на бившия Съветски съюз, от Централна и Източна Европа. Форумът, който събира на едно място това богатство, е Italian Jewellery in Bulgaria. Това е първото по рода си изложение, в което в центъра на София се представя един от знаковите за етикета Made in Italy сектори - бижутерството. Изложението и бизнес срещите се организират от българския офис на Агенцията за подпомагане на италианския бизнес по света ICE и местните й офиси в страните - участнички.
Да видят най-новите скъпоценни творения на италианските производители и да проучат потенциала за бизнес пристигат и 90 предприемачи от 21 страни - Албания, Азербайджан, Босна и Херцеговина, Чехия, Хърватска, Грузия, Македония, Молдова, Черна гора, Казахстан, Литва, Полша, Румъния, Русия, Сърбия, Словения, Словакия, Украйна, Унгария, Узбекистан, Турция. Сред тях са някои от най-богатите хора в страната си - търговци със скъпоценни камъни и бижута. Българските предприемачи, които искат да разширят бизнеса си, също ще проведат търговски преговори с гостуващите бизнесмени.
Форумът ще бъде открит на 12 юни 2013 г. в 10 ч. от кмета Йорданка Фандъкова, директора на софийския офис на Агенцията за подпомагане на италианския бизнес по света Фабрицио Камастра и посланик Стефано Бенацо. На голямо ревюто, апотеоз на италианския стил, всяка от гостуващите компании ще представи най-ценните си творения от благородни метали и скъпоценни камъни. Избрани представители на бизнеселита и арт средите ще се насладят на изключителните произведения на италианските бижутери.
 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg