EUR 1.9558
USD 1.8361
CHF 2.0130
GBP 2.2896
CNY 2.5369
you tube
mobile version

Десетки фенове получиха автографи от Scorpions

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Десетки фенове получиха автографи от Scorpions

mail11:05 | 26.10.2010прегледи 531 коментарикоментари 0


Десетки фенове на рок легендите Scorpions дойдоха днес в книжарница "Хеликон", за да вземат автограф от един от основателите на бандата Рудолф Шенкер.
Млади и стари, бащи и синове дойдоха заедно, за да видят рок звездата на живо, да се снимат с него и да го помолят да се подпише на техния екземпляр на книга му "Разтърси живота си". Много от тях идваха от различни краища на страната заради Рудолф Шенкер и заради възможността да видят и да чуят на живо Scorpions тази вечер на стадион "Академик". Всички фенове споделиха, че познават творчеството на Scorpions още от детските си години и бяха категорични, че човек никога не може да спре да слуша музиката на група като Scorpions. Книгата на композитора и китарист на световноизвестната група Родолф Шенкер "Разтърси живота си" /"Rock your life"/ е на българския пазар благодарение на издателство "Махалото". Предговорът на книгата е написан от световно известния писател бразилеца Паулу Коелю, а към момента тя е публикувана единствено на български на немски език. Книгата представлява една уникална комбинация от практични съвети за постигането на щастие и успех, духовна мъдрост и най-забавните истории от 40-годишната кариера на Scorpions. В нея Рудолф Шенкер показва на хората как да "разтърсим живота си" и да осъществят мечтите си тук и сега. "Всички ние сме част от системата и наша – само наша – е причината нещата да бъдат такива, каквито са - добри или лоши, големи или малки. Фактът, че държиш тази книга в ръцете си обаче, е знак, че си отворен за промяна и склонен към размисъл." , пише Рудолф Шенкер. "Никога не трябва да забравяме едно – само благодарение на хората, които не са позволили да бъдат обезсърчени, днес имаме самолети, способни сме да летим по целия свят и разполагаме с компютри като този, на който пиша в момента. И още нещо – имаме Scorpions!", пише Паулу Куелю. Вчера часове след като стъпи на блъгарска земя Рудолф Шенкер разказа за мотивацията си да напише книгата. "През годините виждах толкова много хора, които не са щастливи. Никой не очакваше, че рокендролът може да дойде от страна като Германия, а всъщност ние направихме наистина страхотна кариера през годините. Исках да дам пример от моята гледна точка и да кажа, че всичко е възможно, когато вярваш и когато разбереш какво наистина искаш. Трябва да правиш това, което наистина ти доставя удоволствие и парите сами ще дойдат", каза той в неделя.

Както е известно снощи на стадион "Академик" бе последният концерт на легендарните Scorpions в България. От трите предложения за съпорт от страна на организаторите, между които и една чуждестранна група, Scorpions избраха именно Ахат заради техния дългогодишен опит на родната и световна рок сцена. Scorpions ще изнесат своя последен концерт у нас по покана на АРТ БГ и Z-Rock. Шоуто в София е спирка от световното турне на групата "Get Your Sting and Blackout World Tour", с което легендарните немски рок музиканти се сбогуват със своите фенове и преустановяват концертната си дейност. След концерта им в България на 27 октомври те трябва да свирят в Гърция, а през ноември се очаква да изнесат последователно концерти в Украйна, Швейцария, Германия, Люксембург. Едва тогава, когато се сбогуват с почитателите си на пет континента, Клаус Майне, Рудолф Шенкер, Матиас Ябс, Павел Монцивода и Джеймс Котак ще затворят последната страница от концертната си дейност.


 
 
 
Още от рубриката
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg