EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Двоен скок на стокообмена с Израел

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Двоен скок на стокообмена с Израел

mail16:10 | 09.12.2010прегледи 741 коментарикоментари 0


„Стокообменът между България и Израел се е увеличил два пъти за една година и ще продължи да се увеличава в бъдеще.” Това заяви министър – председателят Бойко Борисов след среща с външния министър на Израел Авигдор Либерман, съобщиха от пресцентъра на Министерския съвет.
„Тепърва се правят много договори и споразумения, които ще мултиплицират това увеличение на стокооборота в сферата на земеделието, храните, минералните води, културата, сигурността, военна промишленост и инфраструктурата”, каза още Борисов.
Премиерът и Авигдор Либерман посетиха Главна дирекция "Пожарна безопасност и защита на населението", където се срещнаха с 92-мата пожарникари, участвали в гасенето на пожара в провинция Кармел.
Двамата поднесоха цветя пред мемориала на загиналите, при изпълнение на служебните си задължения, пожарникари.
Израелският външен министър лично изрази своята и на израелския народ благодарности към българските огнеборци за проявения професионализъм и самоотвержена работа край гр. Хайфа.
На събитието присъстваха и директорът на ГДПБС комисар Николай Николов, главният секретар на МВР Калин Георгиев, външният министър Николай Младенов.

 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg