EUR 1.9558
USD 1.8018
CHF 1.9937
GBP 2.2783
CNY 2.4960
you tube
mobile version

Германците най- доволни от Subaru

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Германците най- доволни от Subaru

mail10:05 | 25.11.2010прегледи 779 коментарикоментари 0


Проучване на германската автомобилна асоциация (ADAC) сочи, че собствениците на японските автомобили Subaru са най-доволни от колите си, като в това отношение германските марки Volkswagen, Mercedes и BMV изостават, предаде ДПА.
Subaru държи първото място от 2006 година, като собствениците му посочват, че са доволни от избора си на кола и от добрия сервиз. Първите пет места в проучването се заемат от малки и средни коли.
Купувачите на луксозни коли като Mercedes и Audi имат значително по-високи очаквания за качеството, безопасността и иновативните технологии, сочи проучването на германската автомобилна асоциация. Собствениците на по-евтини и по-малки коли са по-щастливи, тъй като притежават автомобили, които им създават по-малко неприятности и не са скъпи за поддръжка.
Мерцедес се нарежда на 20 място в класацията от 35 марки коли, а BMV е на 10 място, Ауди на - 16 и Porche на -14 място.
Renault отново е на последното място в проучването, като най-притеснителното за собствениците му са високите разходи по поддръжката, проблеми в електрическата инсталация и високият разход на гориво.
Повечето шофьори са доволни от автомобилите си, но често възникват неприятности, свързани с малки проблеми по детайлите, от които производителите на скъпи коли могат да научат много от производителите на по-малки автомобили, обобщава проучването.


 


 
 
 
Още от рубриката
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg