EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Виена кани иновативни стартъпи на обучение

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Виена кани иновативни стартъпи на обучение

mail17:45 | 26.01.2023прегледи 884 коментарикоментари 0


Заинтересованите компании могат да кандидатстват за участие в програмата Vienna Startup Package 2023 до 24 февруари тази година. Това ще позволи на стартиращи фирми от Централна и Източна Европа да се запознаят с виенската производствена сцена и стартъп екосистема, както и да установят нови контакти с потенциални инвеститори.

Стартъп иновативните компании са в основата на прогреса. Те създават нови бизнес модели, решават проблеми. Професионалистите зад тези компании правят света по-продуктивен, по-устойчив и по-свързан. Виенската бизнес агенция подкрепя местни и международни стартъп компании във всички фази на тяхното бизнес развитие, съветва по бизнес въпроси и помага на експатите да започнат работа във Виена.

Като част от програмата за стартъпи, тя кани във Виена избрани международни стартиращи фирми, които са мотивирани да разширят дейността си в Австрия, Германия и Швейцария и да се потопят в местната стартъп екосистема. Интензивната четириседмична програма подкрепя стартиращите фирми в запознанството им с австрийския пазар, идентифицирането на нови бизнес възможности и свързването им със съответните заинтересовани страни в австрийската столица.

Какво се предлага? Интерактивни и практически семинари,Запознаване с местната стартъп екосистема,Индивидуални консултации,Контакти с компании и заинтересовани страни.

Какво е включено? Пътни разходи, Настаняване, Работно място в модерно споделено пространство, Индивидуален бизнес коучинг на стойност 2000 евро

За Виенската бизнес агенция

Виенската бизнес агенция активно подкрепя развитието в австрийската столица на национални и международни компании от различни индустрии вече над 30 години чрез управление на парични субсидии, недвижими имоти и консултации. Агенцията подпомага развитието на Виена като конкурентна бизнес дестинация в Европа и като стимулираща среда за нови компании, като в същото време постоянно подпомага растежа на съществуващите бизнеси в града. Тя предлага финансова подкрепа на фирмите чрез свой фонд, урежда въпроси с недвижимо имущество, офис и жилищно настаняване, предлага постоянна безвъзмездна помощ със съвети и консултиране.

 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg