EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Банско ще бъде най-евтиният курорт

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Банско ще бъде най-евтиният курорт

mail16:45 | 23.10.2012прегледи 1033 коментарикоментари 0


Българският ски курорт Банско ще бъде най-евтин в Европа за британците, като едноседмична ски ваканция, включваща наемане на ски учител и уроци, ще излезе на жителите на Острова 252 паунда, съобщава сайтът Cheapflights.co.uk/БГНЕС.
Търсенето на ски ваканции от британците бавно намалява в последните години, тъй като високите цени за една седмица каране по склоновете на планините отблъскват туристите. Но високият курс на паунда в Европа ще направи зимната ваканция по-евтина тази година.
Данните показват, че британците, които изберат да прекарат ски ваканцията си в страни от еврозоната, ще получат с 6,6% повече за парите си, докато тези, които се насочат към България, ще имат увеличение със 7,5% на сумата в български лева, която могат да получат, спрямо същия период на миналата година.
Най-скъпият зимен курорт в Европа ще бъде Нендаз в Швейцария, където ваканцията ще струва средно 476 паунда. Курортът Кранска Гора в Словения предлага най-доброто качество в страните от еврозоната, следван от Елмау в Австрия и Ливино в Италия.
 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg