EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Microsoft пусна Windows 8 за производство

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Microsoft пусна Windows 8 за производство

mail16:30 | 03.08.2012прегледи 594 коментарикоментари 0


Майкрософт обяви, че Windows 8 е достигнал RTM етапа (Released To Manufacture – готов за производство), който е и последната стъпка преди официалното представяне на дългоочакваната операционна система. Партньорите на компанията започват подготовката на своите продукти за световната премиера на Windows 8, планирана за 26 октомври 2012 г.
IT професионалисти, програмисти и партньори ще получат по-рано достъп до финалния RTM код в началото на този месец. Акцентите в календара са:
•15 август: Разработчиците на нови приложения за Windows 8 ще могат да изтеглят финалната версия чрез MSDN subscription и да посетят Windows Dev Center, за да получат достъп до Visual Studio 2012.
•15 август: IT специалистите в различни организации, които тестват Windows 8, ще получат достъп до финалната версия чрез TechNet subscription.
•16 август: Клиентите, които имат наличен договор Microsoft Software Assurance за Windows ще могат да изтеглят Windows 8 Enterprise версията чрез Volume License Service Center (VLSC). Така, те ще могат да изпробват и да започнат да внедряват Windows 8 Enterprise в компаниите си.
•16 август: Членовете на партньорската мрежа на Майкрософт (Microsoft Partner Network) ще получат достъп до Windows 8.
•20 август: Microsoft Action Pack Providers (MAPS) ще получат достъп до Windows 8.
•1 септември: Клиентите, които нямат наличен договор Microsoft Software Assurance, ще могат да закупят Windows 8 чрез Microsoft Volume License Resellers.

Разработчиците на софтуер могат да посетят Windows Dev Center, за да получат достъп до инструментите и ресурсите за дизайн, разработка и продажба на приложенията в Windows Store. Докато във фазата на предварителната версия на Windows 8 приложенията в Windows Store бяха безплатни, в етапа на RTM разработчиците могат да започнат продажбата им, така че потребителите с достъп до RTM версията ще могат да видят вече платените приложения.

Windows 8 ще бъде достъпен за крайните потребители на 26 октомври т.г. Настоящите потребители на Windows 7 ще могат да се възползват от промоционална ценова оферта за Windows 8 upgrade в деня на неговата премиера. Тези, които искат да тестват предварителната версия, могат да посетят http://preview.windows.com.

 

 


 
 
 
Още от рубриката
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg

Новите пенсионери през 2023

15:05 | 04-03-24 | 1048