EUR 1.9558
USD 1.8361
CHF 2.0130
GBP 2.2896
CNY 2.5369
you tube
mobile version

MasterCard форсира светкавичните разплащания

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

MasterCard форсира светкавичните разплащания

mail16:00 | 16.04.2010прегледи 1040 коментарикоментари 0


MasterCard Worldwide официално обяви старта на MasterCard Labs – ново глобално звено за изследвания и развитие (R&D), чиято цел е да предлага на пазара новаторски решения за разплащания много по-бързо от когато и да било преди. Компанията съобщи и че е избрала Гари Лайънс за изпълнителен директор на групата за изследвания и развитие, който ще ръководи MasterCard Labs и ще встъпи в длъжност на 30 април 2010 г.
“Подкрепата на революционни новаторски постижения е това, което различава MasterCard от конкурентите ни, както и ключов фактор за запазването на конкурентните ни предимства на пазара,” каза Аджей Банга, президент и главен изпълнителен директор на MasterCard. “Продукти като PayPass, MoneySend и inControl – или дори скорошното ни партньорство с Next Jump, популяризират MasterCard като водещ участник със съществен принос на пазара за модерни разплащания. Днешният анонс за старта на това ново начинание за пореден път подчертава ангажимента ни към иновациите по начин, който ще ни позволи да отговорим на нуждите както на нашите клиенти, така и на нашите потребители.” В заключение Банга каза: “Паралелно с мигрирането на целия свят към едно безкешово общество ние ще сме фокусирани върху това да предоставим всичко, което предстои в бъдеще – по-бързо и по-ефективно от когато и да било преди.”
Чрез MasterCard Labs Лайънс ще отговаря за създаването на усъвършенствани разплащания и задействането на по-добри възможности за навременно предоставяне на продукти на пазара, които да стимулират иновациите чрез концептуализация, тестване на идеите, управление и подкрепа на процеса на комерсиализация, за да осигурят допълнителна стойност на клиентите и потребителите. Той ще събере разнообразен екип за изследвания и развитие от целия свят, който ще използва знанията за разплащания на експертите и технологиите на MasterCard в глобален аспект.


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg

Новите пенсионери през 2023

15:05 | 04-03-24 | 963