EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Lidl откри безплатна автобусна линия „Витоша“

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Lidl откри безплатна автобусна линия „Витоша“

mail18:35 | 17.06.2011прегледи 2606 коментарикоментари 0


Лидл България стартира официално проект Зелена линия „Витоша“, който има за цел да създаде възможност на гражданите и гостите на София да живеят по-здравословно, като се възползват от шанса по-често и безпроблемно да посещават планината в близост до тях.
Бисер Инчовски, директор експанзия Лидл България и Тома Белев, директор на Природен парк „Витоша“ официално представиха линията.
„Витоша е част от емблемата на нашия град и повече хора трябва да имат достъп до нея. За нас тази инициатива на Лидл е белег за положителното и социално-отговорното отношение, което трябва да има бизнеса в България“ коментира Белев, директор на Природен парк „Витоша“.
Пилотният курс на автобуса, който отпътува по маршрута непосредствено след официалното откриване, превози до Витоша група нетърпеливи деца от 20 СУ, организирани с любезното съдействие на „Мачирски Спорт” ЕООД. За тях бяха подготвени беседи в музеите на мечката, совите и водното конче, както и много лакомства.
Зелена линия „Витоша” е автобусна линия, финансирана от Лидл България, която ще превозва безплатно жителите и гостите на столицата в отсечката от Стадион „Васил Левски” до „Златните мостове” през уикендите и празничните дни в периода 18. юни- 25. Септември 2011г. (общо 32 дни). От стадион „Васил Левски” ще тръгват два автобуса, съответно в 9.00 и 10.00 часа. В обратната посока от „Златните мостове“ автобусите ще тръгват в 16.00, 17.00 и 18.00 часа. Освен началната и крайната спирка са осигурени две междинни- на бул. „Гоце Делчев” и на „Дендрариума”.

 


Тагове: Лидл, линия
 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg