EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

GM все още няма фаворит за придобиването на Опел

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

GM все още няма фаворит за придобиването на Опел

mail17:01 | 29.07.2009прегледи 522 коментарикоментари 0


Все още никоя оферта за придобиване на германската автомобилостроителна компания Opel не накланя везните с предпочитания, въпреки че преговорите "се приближават да момента на вземане на решение". Това заяви Джон Смит, вицепрезидент на General Motors и главен преговарящ за продажбата на Опел, цитиран от Асошиейтед прес.
"Въпреки съобщенията в медиите за противното, General Motors не е определила предпочитанията си към някоя от офертите", пише Смит в интернет блога на компанията.
General Motors Europe днес потвърди съобщението на Смит, направено в блога http://drivingconversations.gmblogs.com.
При преговорите на GM с канадската компания Magna са се появили нови трудности, свързани с условията за продажба на европейското подразделение на американската компания, включващо Опел и британската Vauxhall, съобщи днес европейското издание на WSJ.
Изданието се позовава на изявление на г-н Смит, според когото последното предложение на Magna съдържа редица юридически и практически препятствия.
Според множество източници Magna, в която има участие на руски капитал, настоява да получи пълен контрол над интелектуалната собственост на Опел на руския пазар, допълва изданието.


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg