EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Bugatti по улиците на Делхи вече

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Bugatti по улиците на Делхи вече

mail11:00 | 29.10.2010прегледи 668 коментарикоментари 0


Колите Bugatti, луксозен болид сред най-скъпите коли на света, излизат на индийския пазар, с представянето на първия модел от концесионер на Bugatti в Делхи, предаде Франс прес.
Това бе Bugatti Veyron 16,4 - най-мощната кола в света, която вдига до 407 километра в час, може да се види от вчера в Делхи и да се купи срещу 160 милиона рупии или 2,6 милиона евро.
Близо 150 коли от този модел ще бъдат продадени по света. Засега само един автомобил Bugatti в купен Индия, където лошата пътна инфраструктура и претовареният трафик са пречка за любителите на високите скорости и не им позволяват да усетят удоволствието да шофират такова мощно возило.
Индия е преразпределителен център за лукса, страна на някогашните махараджи, които бяха истински клиенти на луксозните стоки, коментира представител на Bugatti.
В Индия има 64 милиардери, 17 от тях са нови членове от тази година на клуба на най-заможните в страната, според класацията на американското списание Forbes.
В същото време близо 836 милиона индийци живеят с по-малко от 20 рупии (0,45 долара) дневно, се посочва в правителствен доклад, а статистическите данни в областта на здравеопазването и за детската смъртност и приходите са по-лоши, отколкото дори в някои африкански страни, разположени южно от Сахара, отбелязва АФП.
 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg