EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

28 номинации за лидер на БСП

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

28 номинации за лидер на БСП

mail18:05 | 05.04.2016прегледи 974 коментарикоментари 0


Номинациите за председател на БСП вече са 28, като 11 са новите имена. Това съобщи на пресконференция организационният секретар на партията Станислав Владимиров. Сред новите имена са Ангел Найденов, Антон Кутев, Георги Пирински, Кристиан Вигенин, Радослав Каратанчев, Явор Куюмджиев.
Досега с номинации за лидерския пост са настоящият председател Михаил Миков, депутатите Корнелия Нинова, Кирил Добрев, Красимир Янков, Янаки Стоилов, евродепутатът Илияна Йотова и др.
До момента са изминали 177 партийни конференции, остават още 123, посочи Владимиров. Избрани са 347 делегати за предстоящия конгрес на БСП на 7 и 8 май.
От избраните председатели на общински партийни съвети почти половината са нови, което говори за значително обновление в партийните структури, коментира още организационният секретар на БСП.
Можем да приветстваме процеса на обновление и подмладяване в ръководствата на общинските структури, коментира лидерът на БСП Михаил Миков и поздрави новоизбраните.
Той отрече информацията, че външна фирма ще брои резултатите от избора на ръководни органи на партията. Ще има изборни бюра, както е било на всеки конгрес, посочи Миков и добави, че всеки от кандидатите за лидерския пост може да си готви застъпници.
Относно социологическите проучвания да кажа, че с удоволствие наблюдаваме в последните месеци, че БСП е единствената партия, която вдига доверие сред гражданите, коментира още председателят на БСП. Всички други партии падат, отбеляза той. Не може да не ни радва променената тенденция, включително ГЕРБ пада, добави Миков./БТА


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg