EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

260 лв. среден он лайн кредит

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

260 лв. среден он лайн кредит

mail09:00 | 30.05.2012прегледи 460 коментарикоментари 0


Хората до 35 години теглят най-много бързи кредити. Това отчитат експерти от специализирано финансово дружество. Средната възраст на теглещите онлайн заеми е 32 година, а 50 % от клиентите са под 30-годишни. „Обяснението вероятно е в това, че на тази възраст не всички хора имат постоянна работа и доходи, освен това тепърва създават семейства и имат малки деца. Затова и изпадат по-често в ситуация, в която им трябват спешно малки суми”, твърдят от компанията.
Освен сравнително ранната възраст, повечето хора, прибягващи до онлайн заеми, активно използват интернет и са представители на най-разнообразни професии като учители, журналисти, дори адвокати и банкови служители. Обикновено това са хора със средно или висше образование.
Средната сума, която се тегли не се е променила през последните 6 месеца и е около 260 лв., допълват експертите. От компанията смятат, че интересът към тези заеми ще продължава да расте заради икономическата криза и забавените заплати.
Едно от предимствата им е, че се явяват спасителен пояс за спешно погасяване на вноската по кредитната карта, овърдрафта или друг вид финансово задължение.
Онлайн кредитите представляват малки суми за кратък период от време, които са предназначени за покриване на спешни разходи като битови сметки, храна, лекарства и медицински услуги, погасяване на друг вид кредит или заем, данъци, подаръци, спешни пътувания, ремонти и др. Те са подходящи и за различни услуги – напр. зъболекар, фризьор или козметик, билети за концерт, такси за извънкласни занимания на децата и др.
Всеки човек между 18 и 65 г. с чиста кредитна история и постоянен трудов договор може да кандидатства за кредит до заплата. Не се изисква никакво предварително предоставяне на документи, минимален доход и т.н.
Основното им предимство е, че одобрението и отпускането на кредита става за минути. Не се изисква обезпечение или поръчител, не се чака по опашки, нито пък се попълват купища документи.
 


Тагове: кредит, он лайн
 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg

Новите пенсионери през 2023

15:05 | 04-03-24 | 1053