EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

22 държави на Техническия панаир в Пловдив

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

22 държави на Техническия панаир в Пловдив

mail13:00 | 12.07.2013прегледи 406 коментарикоментари 0


69-о издание на Международния технически панаир в Пловдив ще се проведе от 30 септември до 5 октомври 2013 г. Водещи компании подготвят експозиции с разработки в областта на машиностроенето, строителството, електрониката, електротехниката, енергетиката, екологията, информационните технологии, химическата и минната промишленост, транспорта, автомобилостроенето.
Участие в изложението досега са заявили компании от 22 държави. Експозициите ще бъдат разпределени в десет специализирани международни изложби: „Акватех“ (за технологии и управление на водите), Аутотех“ (за транспорт и автосервизно оборудване), „Елтех“ (за електроника и електротехника), „Енеко“ (за енергетика и екология), „Инфотех“ (за информационни технологии), „Интермин експо“ (за минна промишленост), „Машиностроене“, „Стройтех“ (за строителни материали, машини и технологии), „Химия“ и „Автомобилен салон Пловдив“.
Като най-силни се очертават „Машиностроене“, „Стройтех“, „Енеко“ и „Елтех“ заради добрите перспективи на отраслите. По данни на Агенцията за инвестиции много от чуждестранните компании, работещи у нас в сферата на електрониката, електротехниката и машиностроенето, разширяват своята производствена дейност.

 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg