EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Топ дестинации 2016

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Топ дестинации 2016

mail07:50 | 06.02.2016прегледи 880 коментарикоментари 0


Premium Lifestyle

Започнахте ли вече да правите планове за пътешествията през следващите 12 месеца? Светът е голям и изборът безкраен, но тези предложения ще улеснят вземането на решение.

Класацията е подготвена от редакторите на списанието за пътешествия Afar и предлага традиционни дестинации и скрити географски съкровища.

Американският югозапад

Природата е най-силният коз на това предложение. В националните паркове „Гранд Каньон“, „Арките“, „Брайс Каньон“, „Зайон“ тази година ще се провеждат редица събития в подкрепа на служителите на националните паркове от цялата страна.

Непал

След опустошителното земетресение през април миналата година туризмът също понесе сериозен удар. Експерти обаче гарантират, че районът е напълно безопасен и окуражават пътешественици от цял свят да не пренебрегват повече тази дестинация.

Тасмания

Този изолиран остров, намиращ се южно от Австралия, обещава да се превърне в най-голямото изкушение за пътешествениците със своите планински хребети, които предоставят несравними възможности за преходи. Ако предпочитате водата пред планината, на разположение има изобилие от места за гмуркане.

Куба

Побързвайте да посетите тази колоритна страна, преди масовият туризъм да е променил безвъзвратно автентичния й облик. След като отношенията между Куба и САЩ най-накрая се затоплиха и много от ограниченията за преминаване на границите й бяха премахнати, сега се очаква американците да се ориентират именно натам.

Португалия

Кулинарни изкушения, речни круизи, селца с идилична природа, плажове за блажени мигове под слънцето, кипяща арт сцена - за каквото и да се сетите, Португалия най-вероятно ще ви го предложи. Безспорно голямото предимство на европейската страна пред Куба е палитра от първокласни хотели и курорти, в които може да отседнете.

Гренада, Никарагуа

Това е място, където кафето е на голяма почит. Ако то пък не е сред любимите ви напитки, бъдете спокойни – имате много други възможности да се забавлявате, сред които екскурзия до вулкана Момбако или езерото Никарагуа.

Монголия

Ето една дестинация, достойна за най-големите авантюристи, които искат да откриват света сами, а не да четат за него в някой пътеводител. Онези от вас, които обаче предпочитат да заложат на сигурно, могат да разчитат на известната верига Shangri-La, която вече има хотел и в Монголия.

Източна Африка

Откриването на международното летище „Виктория Фолс“ в Зимбабве повлия положително на туризма в региона. От своя страна политическата стабилност донесе със себе си много инвеститори, които преобразиха лицето на хотелския бранш с луксозни сафари лагери в Танзания.

Кабо Сан Лукас, Мексико

Мястото е известно с колежанските си партита и успява успешно да се трансформира в предпочитана дестинация от пътешественици, търсещи спокойствие и комфорт. Сред най-предпочитаните локации за отдих са курортът Baja Peninsula, Villa Las Palmas и Grand Solmar land’s End Resort & Spa.

Ирландия

Този остров пленява както с потънала в зеленина природа, така и с градска атмосфера на веселие и безкрайни наздравици. Ирландците са хора с особен дух, които знаят как да бъдат гостоприемни и да накарат всеки да иска да се върне отново при тях.


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg

Новите пенсионери през 2023

15:05 | 04-03-24 | 1127