EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Банки промоцират ипотечни кредити

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Банки промоцират ипотечни кредити

mail09:40 | 05.03.2012прегледи 1131 коментарикоментари 0


Пощенска банка намали лихвите по предлаганите ипотечни и жилищни кредити в лева с 0.5%. Преференциалните параметри са специално разработени, за да отговорят на търсенето на дългосрочни заеми за домакинствата и бизнеса при изгодни лихвени условия. Нивата на лихвите по жилищните и ипотечни кредити започват от 7,35%, като предложението включва и ползване на допълнителни отстъпки от стандартните условия на пакет „Лесен живот”.
Райфайзенбанк стартира промоционална кампания по жилищните си кредити, по време на която клиентите получават безплатно предварително одобрение на кредита в рамките на един ден, на база на предоставените документи за доход.
Промоцията е валидна за нови искания за жилищни кредити, подадени до 17 април 2012 г. С предварителното одобрение за 1 ден кредитополучателите разполагат с по-голяма гъвкавост и свобода при търсене на най-подходящия за тях имот и при преговори с агенции за недвижими имоти. Те имат възможност да се възползват и от гратисен период за изплащане на главницата, който е до 12 месеца, както и от дълъг срок за погасяване на кредита – до 30 години. Максималният размер на кредита е до 200 000 евро.
 


 
 
 
Още от рубриката
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg