EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

„Динамика“ пести 49% от банкови разходи

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

„Динамика“ пести 49% от банкови разходи

mail11:30 | 09.11.2012прегледи 390 коментарикоментари 0


Пощенска банка предлага продукти за малките и средните фирми, с които се улесняват и оптимизират разходите им за ежедневни банкови операции.
„Динамика“, „е-Динамика“ и „Динамика+“ са предназначени за бизнеси с годишен оборот до 2 млн. лева и физически лица, упражняващи свободни професии. С тях клиентите получават разплащателна сметка в лева без такса за откриване и с до 3% годишна лихва, безплатна регистрация за интернет банкиране и безплатни левови преводи през него, безплатно издаване на фирмени дебитни карти, както и възможност за необезпечен овърдрафт. Предложенията спестяват на малките компании и хората със свободни професии до 49% от разходите им за банково обслужване.
„Настоящата криза извежда на преден план ключовото значение на предприемаческата дейност и дребния бизнес, желанието на хората да създават и управляват собствен бизнес, поемайки определен риск. Предприемаческият дух е основна движеща сила за съживяването на икономиките след рецесии. Ние не само отчитаме това, но и активно работим в подкрепа на сегмента, като предоставяме най-добрите финансови инструменти с цел фирмите да намират сигурна, стабилна и ползотворна среда за растеж и развитие”, коментира г-н Ангел Матеев, началник управление „Банкиране малък бизнес“ в Пощенска банка.
Пощенска банка разполага с екип от специалисти в клоновете и бизнес центровете в цялата страна, които консултират малките компании според конкретните им нужди и им предоставят решения, които водят до значително спестяване на време и ресурси за извършване на банкови операции. Традиционно банката работи и с много физически лица, упражняващи свободните професии – лекари, зъболекари, фармацевти, адвокати, нотариуси и др.

 


Тагове: разходи, банки
 
 
 
Още от рубриката
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg