EUR 1.9558
USD 1.8361
CHF 2.0130
GBP 2.2896
CNY 2.5369
you tube
mobile version

„Бизнесът в действие” те предизвиква

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

„Бизнесът в действие” те предизвиква

mail15:30 | 27.02.2012прегледи 1857 коментарикоментари 0


Софийското издание на „Бизнесът в действие” е събитие-предизвикателство, реализирано ежегодно от студентската организация AIESEC. То ще се проведе на 23, 24 и 25 март в УНСС (Университет за национално и световно стопанство)
По време на тазгодишното шесто издание на бизнес форума водещи фирми ще се срещнат със студенти и ще ги предизвикат, като им дадaт за решаване реални бизнес казуси.
Сред партньорите на „Бизнесът в действие” до момента са били компании лидери на пазара ни като Bulwork, ICB, Infragistics, SCHNEIDER, Renault, Enel, Devin, SAP, Roca, Earnest and Young, Ficosota Syntez, PWC, Baumit, SAP и HP България.
“Бизнесът в действие 2011”, който протече при невероятен сред студентите интерес, бе под патронажа на министъра на икономиката, енергетиката и туризма Трайчо Трайков.
При таз годишното издание на „Бизнесът в действие” желаещите да участват студенти ще преминат през етап на селекция под формата на онлайн въпросник, който ще допринесе компаниите да получат компетентни участници, а делегатите да имат шанс да покажат уникалните си способности точно в областта, в която са най-запознати. Формуляра за участие ще бъде отворен на 1-ви март 2012.
Селекцията на студентите зависи най-вече от опита им в сферата на зададения казус. Целта на “Бизнесът в действие”, както миналата, така и тази година е да се даде възможност на участниците да покажат своите познания и умението да приложат на практика наученото от университета
Събитието ще започне с откриване и презентации, дискусии и обучителни семинари, изготвени от специализирани обучителни компании и харизматични обществени личности.
През втория ден ще се проведе, представяне на компаниите, като всяка ще има свой информационен щанд, последвано от решаването на казусите. Предварително селектираните участници ще бъдат разделени на отбори и ще работят на състезателен принцип.
На третият ден решаването на казусите ще продължи и ще се представят решенията, а в късният следобяд ще се проведе награждаването на победителите. Форумът „Бизнесът в действие” през 2011г. бе разделен на три модула „Техническо предизвикателство”, “Мениджмънт” и “Корпоративна социалнa отговорност”.
 


 
 
 
Още от рубриката
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg

Трейлър на руския игрален "ВЫЗОВ", заснет в Космоса

13:39 | 03-09-23 | 4134